FIGURELLE

Op een gezonde en verantwoorde manier afvallen.


START NU!

BEGIN MET AFVALLEN

“Morgen ga ik beginnen met afvallen” Hoe vaak heb je dit al gedacht?

Alle begin is moeilijk, vooral als je al van allerlei diëten hebt geprobeerd zonder het gewenste resultaat. Ik help je  op een gestructureerde, gezonde manier af te vallen met wekelijkse en maandelijkse schema's en coachingsmomenten.

De 5 tools naar een beter gewicht:
  • Intakegesprek
  • Wekelijks persoonsgebonden plan
  • Wekelijks boodschappenlijstje
  • Maandelijks overzicht vorderingen
  • Evaluatie


Benieuwd? Vraag een gratis intakegesprek aan of lees verder

LEES MEER

GRATIS INTAKEGESPREK

ONZE AANPAK

Onze gestructureerde aanpak begint met een intakegesprek. Vervolgens stellen we samen een wekelijks plan op wat bij jou past, inclusief een boodschappenlijstje om jouw voeding onder controle te krijgen. Na 4 weken kijken we samen hoe het gaat in onze maandelijkse evaluatie, om vervolgens bij te stellen waar nodig zodat we langzaam maar zeker naar jouw streefgewicht toe werken.

INTAKE

Tijdens het intakegesprek bekijken we samen wat jouw wens is en op welke manier je jouw streefgewicht gaat halen. We kijken onder andere naar wat jouw verleden is wat betreft afvallen, je wordt gewogen, je BMI wordt berekend net zoals je vetpercentage en je metabolische leeftijd  Aan de hand van dit gesprek stellen we een plan van aanpak op. Het intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

VRAAG NU EEN GRATIS INTAKEGESPREK AAN

WEKELIJKS PERSOONSGEBONDEN PLAN

Er is niets lastiger dan in de keuken te staan en voor jezelf een aparte maaltijd maken. Of als je wilt afvallen tegen van alles "nee" te zeggen. Daarom kijk ik hoe jouw gezinssituatie, je werksituatie (wel of geen onregelmatige diensten), wat je wel en niet lekker vindt en je sociale leven eruit ziet, Op deze manier wordt het afvallen in ieder geval een stuk makkelijker en leuker.

WEKELIJKS BOODSCHAPPENLIJSTJE

Om het allemaal nog gemakkelijker te maken, zitten er bij de persoonsgebonden weekplannen, ook boodschappenlijstjes. Dit scheelt een hoop gepuzzel om de juiste producten in huis te krijgen.

MAANDELIJKS OVERZICHT

Tijdens het intakegesprek en de weegafspraken weeg ik je, op de Tanita-weegschaal. Dit houd ik bij en na elke afspraak stuur ik je een overzicht met de tot nu toe behaalde resultaten. Ook bespreken we wat wel goed gaat en wat lastiger is.

Tijdens het overzicht en weegmoment evalueren we ook hoe het afgelopen maand gegaan is, vanuit hier stellen we jouw persoonlijk plan en booschappenlijstje bij om de gewenste resultaten te bereiken.

Klaar om te starten?

PLAN EEN GRATIS INTAKE

PAKKETTEN

Weet je wat je wil en nodig hebt? Kijk dan eens naar de pakketten, om te helpen afvallen gebruiken we diverse supplementen. Weet je het nog niet? Geen zorgen, dan kijken samen naar jouw wensen en benodigdheden tijdens ons gratis intakegesprek.


WELNESS

CARE

VITALITEIT

Neem contact op voor een gratis intakegesprek!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OVER FIGURELLE

Figurelle is ontstaan omdat ik heel graag mensen wilde laten afvallen op een manier die bij ze past en zonder de standaardadviezen. Na jaren lang werken bij een bedrijf gespecialiseerd in gewichtsafname wilde ik mij meer richten op de persoon zelf en naar de behoefte van een persoon. Een moeder met kinderen die werkt met onregelmatige diensten heeft een andere behoefte dan een man alleen die voor zijn werk veel buitenshuis is. Vandaar dat ik ben gaan werken met persoonsgebonden weekplannen, waarbij ik kijk naar je gezinssituatie, werksituatie en sociale leven. Wat ik ook belangrijk vind is dat je ,ook al ben je aan het afvallen, ontdekt dat je heerlijk kan eten…

Toen ik na mijn 2e zwangerschap toch best wat moeite had om de kilo’s kwijt te raken ( niet kunnen sporten en na elke borstvoeding een zo’n heerlijk calorierijk ijsje zijn toch echt funest voor je gewicht) ben ik op zoek gegaan naar een gezondere manier van afvallen, zonder steeds nee te moeten zeggen en passend in een jong gezin. Ik ben de opleiding orthomoleculaire therapeut gaan doen. En met al die kennis is de basis ontstaan van mijn weekplannen, want ik kan met trots zeggen dat ik met succes 10 kilo afviel. Zo heb ik de daar op volgende jaren met plezier mijn werk als lifestyle coach kunnen doen en toen kwam corona… Omdat al mijn werk op sportscholen was kon ik mijn werk als instructeur en als coach niet uitvoeren. Hoe vervelend dit ook was gaf het mij ook de tijd eens goed na te denken hoe ik in de toekomst verder wil met Figurelle. Ik heb niet stil gezeten en heb 2 opleidingen gedaan: emotie eten  en gezond eten voor het gezin. Op deze manier kan ik mensen nog beter begeleiden in het afvallen. Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in producten die je immuunsysteem versterken. Want hoe belangrijk is het in deze tijd om een sterk immuunsysteem te hebben? Deze zoektocht heeft een mooie samenwerking opgeleverd met een fysiotherapeut en een orthomoleculair therapeut die net zoals ik erg enthousiast zijn over de gepatenteerde producten die mijn programma’s ondersteunen.


NEEM CONTACT OP